Wednesday, March 9, 2011

damn u bband !

aku bengang nih !sakedd betoi hati aku .pagi tadi nakk on9 ,bband aku da limit ,sebab takk bayar .aku beli bband uh hujung bulan 12 baru ni .kire sebelum masok tahun baru ah .31/12 hari tu aku beli .and die cakap free 1 bulan ,so maknenye bulan 1 aku free ah kann .n tadi aku g ah nak bayor bill yang bulan 2 punye .dah sah-sah bulan 1 aku free .aku pom bawak ah rm50 sebab bill uh rm48 ajea .aku ckp kat cik uh nak byar bband .die mntak no ic ,aku pom bagi ah .tak lame uh die sebot bill RM92 !lemah lutut aku doe .hahahaaaaa .siott .da ah bawak rm50 aje .aku try beta ,aku ckp ah kann bulan 1 aku freee .akak uh balas n cakap bband uh ,if melebihi quota dia ,die jalan bill .siott aje .patot ah selame nih bband aku sokmo dapat meseg out of quota n hape jadah dia cakap ag ntah .hangin aku .
cilake !
aku ingad bband niy guna je n sebulan bill die tetap same .upenye takk .paraakkk aku .hanginn 1 badan .lau boley ,aku nak terminate terus bband aku tadi .
HARAMJADAHHH !!
AKU BENCI TENGOK MUKA KAU BBAND MAXIS !
ehh ,bband ade muka ke ?? =.='

5 kongsi cerita:

ili shazwani said...

iyeke dowl?aku tak byr pon sebulan 1.and2 klau da overlimit pon still sme je.

miz muwanchi said...

hahaha
yed aku dah kene doe
aku ag best satos lbey
sbb ey aku nye 3gig
abg aku bg 68 je
dtg 120 haha
merapu kaa taw cr duit
rse nak cmpk kan2 beruk uh

eizyaa said...

ahhahahhahah,,fayed,,,sabar2

raito fayed said...

ili : haihh ,ntah ah ili .
aku pom takk paham .
hangin naku dol !

raito fayed said...

pam : pergh !
sratus lebeyh .
gempakk sial !
ahhahhaaa
siann kau .
ei ,aku serabot ngn bband nih doe
aku pom aser nakk campakk aje !

ecah : huahuahuahua
aku dah puas bersabar
:(

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...