Friday, March 18, 2011

heyy ,SAYA SAYANGG AWAK SANGAD-SANGADD tahu ??

heyy awakk !
yeahhh ,awakk .saya sayangg awak sangad-sangad tahu ?
hihihii .awak first love sy ,tak mungkin sy lupa .
u hold me tight ,u make my day so wonderful .
in my mind ,only you ,you n you .
u make me crazy .haha .i swear .
tapi ,2 semua cerita lama .
dah berkubur ,berhaduk ,bersawang .
tp ,sayang sy kadd awak tak pernah pudar .betul nih !
sy tak tipu .sy sumpah !
kite gado ,sy salahkan awak ,papehal ,sy tanak mengalah .
awak jadi mangsa sy .
awakkk ,sy tahu ,awak kecewa dengan sy .
sy tataw nape jd cmtu .
salah sy .sy buad awak cmtu ,
sedangkan ,awak bagi sy kasih sayang melimpah ruah ,sepenuh jiwa raga .
sy berslah .
sy tak hargai awak .
SAYA MINTAK MAAP :( 
sy nanges ,merayu ,even bunuh diri ,kite takan jd cm dulu .
i realize that .
3years had passed .perit ,pape sy lalui ,semua sorang-sorang .
ALONE !
taw tak .sakedd .lebeyh saked dr potong urat nadi sy ,sy rasa .
tapi ,sy telan semua .cuba happykan diri sy .
tp ,byangan diri awak kuat .kenangan kite banyak sangat .
sy tak mmpu .sy tak kuat macam awak .
sy tak kuat cmne awak tekad nak tinggalkan sy .
sy tak salahkan awak .salah sy jugak kan .*bodohnye saye !
lame pas tu ,awak ade fb .sy selalu ikod fb awak .selalu tgk .
tapi awak tak pernah tahu kannn .hahahaa .
n one day ,sy tak tahan .sy inbox fb awak .
sy cakp sy rindu awak .rinduu sangat2 .
n awak reply awak pun rindu lha n so on .
awak bg number awak .awak suruh cntc .
lame sy pk mase tu .

"eh fared ,kau dah bersedia ke nak cntc ngn die ?sure ?nnty kau nyesal pulakk blaalaablaaaaa "

banyak soalan bermain di fikiran .at last sy cntc awakkk .mula2 tuh ,hepy sial .
raser cm dapat semula hidup sy .tak lame uh ,kelam ,n its become dark .
jadi same cm dulu .sy telan lagi .
n sy intip segala bagai .fb ,blog n semua .
sy kaji semua .ms pom sekali .
tapi ,hati sy maken sakedd ,jantung rase ditikam-tikam .
saked sangad .
kenape ??
sebab tgk awak ngn orang lain .awak sayang2 ngn orang lain n macam2 lhaa .
bile sy tgk pic2 awak ,sakeddd .sy sakedd .
lagi2 ,pic yang tgh awak senyum .menikan sanubari ,jantung ,limpa ,hempedu n segala bagai .
serious sy cakap .sebab ,senyum tuu lha buad sy jatuh hati ,senyum tu berharga buad sy .
*awakk ,air mate sy tak brenti mengalir mase taip entry ni .terbayang senyum awak .
lame sy pk ,sy buad keputusan ,sy harus menyepi lagi .
bukan untuk 2 tahun .tapi untuk selama-lamanya .
sy tekad .sebab sy tak sanggup .awak cakap sy ego .
go on .awak boley cakap itu .
hakikatnye ,sy terpaksa .sy tanak sakedkan hati sy .
sy tanak rosak kna organ-organ dalaman sy .
sayang sy kadd awak terlalu kuad .
sangad-sangad kuat .please ,UNDERSTAND ME .
iloveyouu ,ineedyou more than everything .
but ,as i say just now .i had too .
bukan kehendak saya .
MINTA MAAF lagi sekali .
perit ,jiwa saya sakit .

"takpe la­
sy tao sy sala­ ­
better awk tade sy­ ­
dr ade sy­ "

awakk ,awak tak salah syg .
sy y salah .sy sedar .
sy y sia2kan awak .n sy kesal .
just wanna u to noe ,
i will never forget u ,always love n miss you .
even i noe ,entry ni maybe tade kesan buad awak .
but ,sangad mendalam bagi sy .
sy lapkan air mata ,
n motivated myself .
i have to be strong !
yeah ,maybe .i can :(
i'm pretending to be okay .
hmm , :(
miss your hug ,your kisses ,n all bout u .iloveyou !

ramai orang tanya kenape single ?
this is the reason .

4 kongsi cerita:

sycho suck said...

saya mintak maaf.
mgkin saya juga bsalah.
tp
saya takut
takut kecewa lagi.
maafkan saya.

Hahazirah said...

hai, adk ckgu ruby. hehee~
awk umo bpe?
eh, btw, hapy always. jgn pk sgt psl kekasih hati. heheehe~ :D

miz muwanchi said...

luahan hati fayed
tak ganas dah haha

raito fayed said...

hahazirah : heeee ,hye back !
sy umor 20 lol .dah tua .hhuhuhuuu
haha ,sal tu tade hal lha .
okayh ajea :P

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...