Thursday, April 7, 2011

heee ,awakkkk ,imissyoufuckingdamnmuchhh

wahhhh ,hepy rase hari ni .thankkss awakk .heee <3 .malam tadi kann sebenornyee sy ngntok sangat-sangatt .balek kerja semalam ,teros sy masok tido .dan tido kejapp jee .pas uh mlm uh da nak tertido ,awak kol ,ilang ngntokk jap .huhuhuhuuu .n awak kol sy mlm uh kejapp je :( .pas terputus tu ,bese sy mcg ,ni takk ,mmg sy teros tertido .hahaha .tataw nape mlm td ngntok ngt lol .awak pom tade bg mcg .bese mcg ckp nite n imy .tp tade pomm .huwaaa :( .

pagi tadi cm bese ,sy kol awak .(lain ah lau gado ,mmg sy tak kol punye )hahaa .awak ckp nak g 'tokyo' .haihh ,imysm lol .nkk jumpe awk ,tp kompom awak tanak .as usuall ,banyakk ngt alasan awak .huh ! then ,sy mintak lagi coklat ,pkse awkk suh hantar kat matrik ni .and sy taw if sy suruh ,awak tak kan nak punyee .padan muka .dah kena ugutt .sy ckp if awakk tak bg coklat uh ,nak merajuk 2-3 bulan cm dulu .hhahaa .awak ckp sy tak kan buat ?silap lol .mmg sy ingat nak buat betoi2 tadi ,da nekat td .tp da awak mcg ckp nak hantar kat sy .HAHAAA

mase sy nmpak awak dtg naek moto kat sy ,sy nmpok muka awak cm nakk marah aje .terus sy berpaling .takottt .hahahaa .awak dah sampai baru saya pusingg .awak letak cklat lam bakul motor sy .sy tengokk ajea awkkk ,rinduu .hahahaa .rindu nak jalan2 lagi ngn awakk .pas uh sy tye lol siket2 kat awakk .n awak cm nak cepatt ajea .sy pom maleh tye banyakk2 .awak ckp coklat kecik uh untuk nor .heee ,baikk nyee awakkk .kehkehkeh .

sy tak msg awak sebab rase sebesalah sebenyo nye .tp tak lame uh awk mcg .wahh ,berbunga hati saye oh !teros tersengih2 .hahahaaa .awak ckp awak bz ,oke ,fine .eh ,tqvm awakk taw (: .
sebb sy mmg betoi2 ingat awk tak kan hantar kat sy . n mmg betoi sy bukan nak sgt cklat uh .just nak tengokk awakk .hahahaa .sy g bank pas uh teros balek opiss ,g cafe japp .teman nor g makan n sy makan roti aje .naik opis ,sy bukak cadbury y awak bg untukk nor .syg nak bukak cdbury sy .hahaaaaa .makan2 ngn nor sambil kutuk awakk (gurau jep lol :DD)

 coklat awak bgi kat nor (:

yang ni ,awak belikan kat sy setelah DIPAKSA DAN DIUGUT :(

ok ,da lol ,imissyoufuckingdamnmuchhhh .
wahhh ,sape nih wehhh ,gemukk nyee .
aku takk kenall .
KAU KENALL ?
HAHA~~

4 kongsi cerita:

nik rosmawati said...

suka black forest coklat tu .nak skit :)

raito fayed said...

kakak nik : nakk ??
hee ,boley2 ,mai amek sini (:

hikayat arie zainal said...

nk jgak

raito fayed said...

arie : nnty aku belikan kat kau .

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...