Monday, April 18, 2011

mengantok seyh !

hari ni ,BLOGWALKING saje kerja aku .tp ,still mengantuk .adessss .bos bg kerja ,tp malas lol nak buad lagi .tade moOd .esok lha aku buat .hehehe :D .whats on your mind ??kehkehkeh ,lam kepale aku dok pikir best nyeee bile graduate !tak saborr wehh ,best gyle .aku nih da lha merangkak lagi amek diploma ,takpe2 ,kayuh slow2 kate orangg .hehehee .for sure ,aku nak mak aku datang hari kombokesyen aku nty .heheheee
waaaa ,bestt nyeee .heeee ,pas abes diploma nih ,aku nak lepak2 lue kat umoh .then ,aku nak apply amek degree .of coz nak !pemalas-malas aku pun ,aku still pk nk amek degree .tp ,pas puas dok umah nnty lha .kehkehkeh .lagipun ,zaman sekarang ,if kerja takat diploma ,tak sedap ngt gaji .sekarang ,barang2 tak same cm dulu .dulu murah2 .mase aku kecik ,buerger rm1 aje .sekarang ,huh ade smpai rm2 .adessss ,guane nak hidopp nihhh .tak pe ,aku nak MOTIVATED diri aku supaye smbong amek degree .then ,tunang .aku abes degree ,kije lue ,cari duet ,beli kete .

pendek kate sebelom aku kawen nak kumpul aset dulu lhaaa .hahahaaa .nnty da kawen ,tade nak bergantong pade laki ajea .beli rumah ,and macam2 lol and bg ape ajea yang mak aku nak .huh ,byokk seyh pengorbanan mak aku kat aku nih ,anok bongsu die yang babey lagi degil nih .hauhuahauhau .lau nak ikotkan kakak aku ,die nak aku jd cekgu mcm dorang jugakk .haih ,aku nakk ,tp ,ntahh .tgok ah dulu ,sbb ,until  now ,aku tak nampak lagi arah tuju aku .masih samar2 lagi .yang pntg ,aku nak blajo sampai degreeee .heeee ,doa2 kan lol .

lau diekotkan ateh aku uh ,die sokmo ckp aku nak kawen awal .die ingat aku nih banyok pakwe sangat ke .adoiii ,apolhaa .aku nak tggu die kawen lue ,then ,jo ,cik and last baru aku !ha ,sempat ah tu kot sampai aku habes degree .hahahahahaaa .bukan apo ,tanak langkah bendol .

lau nak story pasal PROGRAMMING .aku ade lha jugak minat siket2 ,tapi disebabkan aku malas ,so ,hancur lha siket .adessss ,ntah bilo eh nak brubah .takpo2 ,aku akan blajo sampai degree n then lkalau boley ,tinggi lagi dr tu :P 
aminnnn ,harap2 dapat 

2 kongsi cerita:

ili shazwani said...

bagus2. lau aku, maleh da aku nk smbg lg. hahaha

raito fayed said...

hahaha .kau mmg pemalas XD

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...