Monday, May 2, 2011

kemalasan ,bobohizan :DD

assalamualaikum ,

sejak akhir2 ni ,malas nak blogging ,banyak mende nak cerita ,but ,MALAS telah menguasai diri .hahahaa .lau ade pun ,just blogwalking ajeaa .ok lhaa tuh kannn .heee .mcm2 jadi ,ngn mr.A uh selalu gado2 .asyik2 gado .die kate aku kuat tacik !ha ,padan muka .sape suh buad aku tacinkk kann =,=' .HAHAAHAA~~
and ,minggu ni ,masok poli balekk .ah shitttt !mmbe2 aku cuti dekat 2 bulan kott .adesss ,aku terpaksa berkorban demi masa depan .
OH SHORT SEM ,kenape kau ade ?huwaaa :'( .sedeyh kottt .act ,aku tak sedia lagi nak balek poli .


1 .jeles ngn mmbe2 yang cuti 2 bulan .
2 .baru habes prakyikal ,nak rehat japp .wuuwuwwuu
3 .ingat nak pergi cameron .
4 .ni paling penting coz rase da lame tak balek poli and malas nak balekkk .


oh god !please help me .wuwuwuwww~~ .adesss ,aku kuciwaaaaaaa .
ape nak buat nih weh .but ade jugak tanak amek short sem uh .aku pk ,rugi if tak amek .so .amek ajeaa lhaaa .

weh ,sekarang aku nakk duit .bakkk ,bagi aku duett .HAHA .macam2 aku nak beli nih ,macam2 da aku plan nak beli lam pale hotak aku nih .sape nak bagi aku duet ??duetttt .HAHAHAHAAA~~
nak mintak kat mak ,pehhh ,ade mak bagi penyepak karangg .wuwuwuwwwuuu .mintak kat pakwe ??pehh ,aku single kottt ,nak mintak cemane .saborr aje lhaa wehhhh .susahh hidop tade duwett nihh wehhh .humangaihhh =,=' .
okayh ,sudah lol .MENGANTUK .

mr.A ,thanks for KFC tadi ea .heheee
p/s : die bukan bf aku ok .HAHAAHA~~


2 kongsi cerita:

Green Apel said...

jgn malas update...hehe, t jadik cam ika, update ikut mood aje...tp still ok sbb bw...ehehe=)

raito fayed said...

@Green Apelhehehhee .yolahhhhh :)

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...