Monday, April 11, 2011

hey ,u guys !

hallooo readers .today nak bercerita sikett pasal BOY .
haihh ,aku pelik .membe2 aku pun ramai yang pelikk .pelik sangat ke weh ?aku umor 2* tapi tade pakwe lagi .ramai yang tak percaye ,tapi ,nak buat cmne ,dah tu KENYATAAN .okayyy ,first kapel aku ,LIE .yeahh ,syg gyle gile babi tahap cipan tahap asbestos lol (dulu ajea lha ) .first love kan ,harus lhaa sayangg .start aku form 3 kapel ngn die ,mcm2 kitorang lalui bersame *cewaaaahhh .ntah angin ribut taufan melanda ,kitorang mula retak .malas nakk cerita lah kann .hee ,mase uh nangis air mata darah sekali pun takk guna .lame siaa aku takk contac ngn diee .

almost 1 years kot ,memang tak contac langsung . act ,die EGO .ego sangatt .mase uh aku rindu sangat kat die ,yakni selepas aku habes spm .aku try contc die .kol ,mcg tak pernah jawap .kecewa gyle weh .tataw nak gambarkan cmne .pehh ,memang hancur luluh hati aku wehhhh .
pas tu ,aku go on ngn life aku .aku harung sorang2 .ntah ,hati aku susah nak terima orang lain .act ,mase aku form 4 .aku ade kapel ngn sorang lagi manusia .but ,malas nak cerita .dah tutp buku =,=' . mase habes spm uh ,aku kije ,mase uh ade jugak orang usya2 .tp ,ntahh ,tak minat .aku layan pun .aku tak ambik serius .main2 gitu ajea .lamee pas tu ,die contac aku .die nak aku balikk .haih ,gyle .mase uh aku kapel ngn budak temerloh .dan2 mase ex aku kol ,fone aku kat bf aku uh .

perang beso aku .and mase uh aku rase benci ngt kat die .nape nak contac aku ??kau da pergi jauh ,kau patah balik ??bodoh !mase aku selok aku kol kau ,kau tak pernah angkat .kau pk tak perasaan aku ?? ALASAN kau sennga je .kau cakap :
"MASE TU LIE TADE PAPE .LIE TAK NAK PK PASAL CINTA MASE TU .LIE PK NAK CARI DUIT DULU "

wadehekkk ,senang ajea alasan die .saked hatii .aku malas layan pa uh .aku go on lagi ngn life aku .sampai aku masok poli ,ade kite contac .mase uh ,aku mmg still syg .kite baik jugakk mase uh .tapi tak sehaluan .kau mintak kapel balik ,aku terima .tapi kau saket kan hati aku .kau ego ,tak pikir perasaan aku .terus putussss .hmm ,aku pun tak tahu lhaa .da banyak kali kapel pas tu putus .pas tu ,contac lagi ,then lost contac .sampai sekarang ,da 5 tahun kite kenal .kau da knl sgt perangai aku n aku pun cmtuu .kau pergi ,then kau cari aku balikk .

and sekarang ade manusia yang da mule bukak hati aku .then ,at the same time ,kau datang balik .kol aku .aku meluat tahu takk .tapi aku layan jugakk .aku tak sanggup nak buat mcm kau buat kat aku .kau kol ,aku angkat ,kau mcg ,aku balas .aku tahu ,dulu kau ade awekk ,kau tahu ,saked gyle hati aku .kau senang dapat pengganti aku .adik kau ,mak kau ,ayah kau cerita kat aku .kau bawak pompuan uh jalan2 .adik kau nmpak ,bagitahi aku .mak kau pun bagitahu .pk tak perasaan aku ???dah cukup hancur lol .tak ley nak baiki .and sekarang ,aku terima nak cntc kau sebab aku tanak putus kawan .if kau nak aku balek ,mmg tak boleyh .aku tak nak n tak sanggup .

kau call aku ,pas tu nak marah2 aku kawan ngn baim ,yen .ape hak kau ?diorang uh da mcm adik bradik aku .kau nak bebel kat aku cakap soal muhrim pe bagai kat aku .KAU BAIK SANGAT ??
serius ,aku sakit hati gyle ngn kau mase tu .bodoh !haihh ,tahu takk ,aku tak tahu pe perasaan aku kat kau sekarang .maybe dah tade perasaan kot .dah lahh kau eksiden tak bagitahu aku .dah 3 bulan ,baru nak bagitahu kau eksiden ??sengal .aku tak tahu lah ape dalam pikiran kau .yes ,mmg aku risau pasal kau eksiden ,tapi sebagai seorang kawan .tak lebih dari tu .kau panggil aku comel ,syg ,pe bagai ,AKU TAK SUKA .tolong paham =,= .

aku tak tahu kau contac aku kali ni bertahan sampai bile ,aku tak kisah .kau nak contac ,aku layan .tak nak ,aku takk BATAK .dah cukup aku serabut ngn kau .memang lah kite putus bukan 100% salah kau .aku akui ade salah aku ,banyak salah aku .tapi ,time aku nak baiki kesalahan aku ,aku try contc kau ,KAU TAK HIRAUKAN AKU .kau tak angkat kol .haih ,aku memang sakit hati sudahlahh MOHD RAMLI B. AMIRUDDIN .now ,aku dah sayang orang lain ,lagi better dr kau aku rase .biarlah aku tak pasti pe perasan die kat aku ,aku bersyukur sebab kenal manusia sebaik die .

ILOVEYOUU ARIE ZAINAL <3

6 kongsi cerita:

ili shazwani said...

takdela pelik sgt pun. kau da kapel byk kali pun. haha aku lak si azlanshah bengong tu la 1st kapel aku. then ade je kwn2 aku yg tak pnah kapel smpai skang. haha so chill ok. take ur time.

hikayat arie zainal said...

erm

nik rosmawati said...

ala tak kisah pun hidup single..enjoy hidup single dulu yea :)

raito fayed said...

ili : heee ,yoolhaaa .
datz right .
bertuah alan die first kapel kau .
heeee (:
moga korangg kekal n bhgia sokmoo ea <3

raito fayed said...

arie : KAU APEHAL ??

raito fayed said...

kakak nik : hmm ,memang pun .
dah lame single nih .
thanks kaka (:

betoi tak ??

feed me please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...